Arama

Gaziantep FK'da Memik Yılmaz çıtayı yükseltti

1 ay önce

Gaziantep Futbol Kulübü, yeni sezon planları için harekete geçtiklerini belirterek, yeni sezonda daha başarılı olabilecek bir takım kurmaya çalışacaklarını söyledi.

Gaziantep FK'da Memik Yılmaz çıtayı yükseltti
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü, zor bir süreçten geçerken herşeye rağmen ligde kalmayı başardı. Kırmızı-Siyahlı takımın başkanı Memik Yılmaz, yeni sezon planlarını yaptıklarını ve güçlü bir kadro oluşturmak istediklerini söyledi. Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, yeni sezon için kadro kurma çalışmalarına başladıklarını belirterek, Avrupa kupalarında mücadele etmek istediklerini dile getirdi. Teknik Direktör Selçuk İnan ile yola devam kararı alan Memik Yılmaz, "Tabii ki gelenler ve gidenler olacak. Bu, futbolun doğasında var. Geçen yıldan eksikliklerimiz var. Onları tamamlamaya çalışıyoruz. İnşallah yeni sezonda güzel şeyler yapıp şehir ve takım olarak yolumuza devam ederiz" ifadesini kullandı. 

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image