Arama

Gaziantep FK’da Kömürcü gelecekten umutlu

2 ay önce

Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Seçil Kömürcü, takımlarının sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirterek, Antalyaspor karşılaşmasıyla birlikte yeniden çıkışa geçeceklerine inandığını söyledi.

Gaziantep FK’da Kömürcü gelecekten umutlu
ad image
ad image

Tekspor'u ziyaret eden ve Mustafa Teke ile sohbet gerçekleştiren Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Seçil Kömürcü, Gaziantep'i Gaziantep Futbol Kulübü'nü çok sevdiğini belirterek, "Takımımız sıkıntılı süreçten geçti. Antalyaspor karşılaşmasıyla birlikte başarılı sonuçlar almaya devam edeceğiz. Taraftarlarımız takımımıza inansın ve destek olsun" dedi.

Seçil Kömürcü, ligin bitimine haftalar kala şehrin ve taraftarların takımın yanında olmasını isteyerek, "Takımımızı hep birlikte destekleyelim. Biz yönetim olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Çok iyi bir başkanımız var. Hep birlikte kenetlenerek bu takımın daha yukarılarda olmasını sağlamak istiyoruz. Taraftarımızdan destek bekliyoruz" diye konuştu.

e670673a-2189-4c79-8781-3ce225ca289f-i65e0e73ea764d.jpg

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image