Arama

Gaziantep FK'da Kayserispor şoku!

1 yıl önce

Süper Lig’in 13. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü ile Kayserispor arasında oynanan maç 2-1 Yukatel Kayserispor’un üstünlüğü ile sonuçlandı. Kayserispor’un golü Olivier Kemen ve Ramazan Civelek’ten gelirken ev sahibi Gaziantep FK’nın tek golü Furkan Soyalp’ten geldi.

Gaziantep FK'da Kayserispor şoku!
ad image
ad image

Gaziantep’te Kalyon Stadı’nda oynanan Gaziantep FK-Kayserispor karşılaşması 2-1 Kayserispor’un üstünlüğü ile sonuçlandı. Gaziantep Futbol Kulübü’nin 1-0 geriye düştüğü maçta beraberliği bulmasına rağmen son dakikalarda gelen golle mağlup olmak zorunda kaldı.

HAFTAYI PUANSIZ KAPATTI

Haftalardır istikrarsız bir görüntü sergileyen Gaziantep ekibi, kendi sahası ve taraftarı önünde üç önemli puan kaybederken Kayserispor maçından 2-1 mağlubiyetle ayrılarak düşüşünü sürdürdü.

TEK GOL FURKAN’LA GELDİ

Gaziantep Futbol Kulübü, 2-1 mağlup olduğu Kayserispor maçında 1-0 geriye düşerken takımın tek golünü ise Furkan Soyalp attı. Sahadan 2-1 mağlup ayrılan Gaziantep ekibi, bu maçla birlikte ligdeki düşüşünü sürdürdü.

Etiketler : Gaziantep FK Kayserispor Süper Lig Olivier Kemen Furkan Soyalp Erol Bulut Gaziantep Ramazan Civelek
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image