Arama

Gaziantep FK'da gözler yönetimde! Hangi golcü çıktı geliyor?

1 yıl önce

Transferde son hamleyi yapmaya hazırlanan Gaziantep Futbol Kulübü yöneticileri, forvete tecrübeli bir isim getirmeye hazırlanıyor. Bu isminde Stefano Okaka olduğu öğrenilirken alternatif isim ise Vladislav Morozov olduğu gelen bilgiler arasında.

Gaziantep FK'da gözler yönetimde! Hangi golcü çıktı geliyor?
ad image
ad image

 OKAKA İMZAYA GELİYOR

Gaziantep Futbol Kulübü’nün hem Stefano Okaka ile hemde kulübü Başakşehir ile anlaşma sağladığı öğrenilirken Nijeryalı oyuncunun bugün resmi imzayı atması bekleniyor. Gaziantep yönetiminin tecrübeli oyuncuyla her konuda anlaşma sağladığı öğrenilirken Okaka’nın ise bugün Gaziantep’te olması gündemde.

 

ALTERNATİF İSİM MOROZOV
Okaka transferinin ağır bastığı Gaziantep Futbol Kulübü’Nde alternatif golcünün Belarus’la Vladislav Morozov  olduğu öğrenildi. Gaziantep Futbol Kulübü, Belarus’un Dinamo Minsk kulübünde yarım sezonda 19 maçta 15 gol ve 5 asist katkısı yapan Vladislav Morozov için son kararı yönetimin vermesi bekleniyor.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image