Arama

Arsenal’dan Shkodran Mustafi Gaziantep FK yolunda

1 yıl önce

Transferde son hamleleri yapmaya hazırlanan Gaziantep Futbol Kulübü, OKaka ve Mozorov transferinde önemli bir adım atmaya hazırlanırken bu kez Gaziantep’in gündeminde Levante forması giyen Shkodran Mustafi olduğu iddia edildi.

Arsenal’dan Shkodran Mustafi Gaziantep FK yolunda
ad image
ad image

 Stoperde sıkıntı yaşamamak için arayışlarını sürdüren Gaziantep Futbol Kulübü’nün gündeminde Levante forması giyen Shkodran Mustafi olduğu iddia edildi. Şu sıralarda bonservisi elinde olan Arnavut asıllı oyuncunun durumunun önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Gaziantep Futbol Kulübü'nün, Arsenal’in ve Alman Milli Takımı'nın eski stoperi Shkodran Mustafi ile temasta olduğu ve şartların uyması halinde anlaşma sağlanacağı öğrenildi.

HANGİ TAKIMLARDA FORMA GİYDİ

 

31 yaşındaki Arnavut asıllı Alman savunma oyuncu Mustafi, Hamburg altyapısında yetiştikten sonra sırasıyla Everton, Sampdoria ve Valencia gibi ekiplerin formasını giydi. 

 

 

Daha sonra 4.5 sezon Premier Lig'in iddialı kulüplerinden Arsenal, son 2 sezonu ise İspanya La Liga Santander ekiplerinden Levante’de geçirmişti.  Mustafi'nin, Valencia kulübünden Premier Lig devi Arsenal’e 41 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olması Avrupa ve İngiltere'de büyük ses getirmişti. 

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image