Arama

Gaziantep FK'da gözler Başkan Memik Yılmaz'da

2 gün önce

Gaziantep Futbol Kulübü'ndeki başkanlık belirsizliğine nokta koyan ve yola devam kararı alan Memik Yılmaz, transfer için düğmeye başladı. Şimdi gözler Memik Yılmaz ve ekibinin yapacağı transferlere çevrildi. 

Gaziantep FK'da gözler Başkan Memik Yılmaz'da
ad image
ad image

 

BELİRSİZLİK BİTTİ

Gaziantep Futbol Kulübü'nde başkanlık belirsizliği ortadan kalktı. Mevcut Başkan Memik Yılmaz yola devam kararı alırken yönetimin bugünden itibaren transfer için düğmeye başacağı görülüyor. 

YILMAZ UMUT DAĞITTI

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, daha güçlü bir kadro ile yola devam edeceklerini belirterek, "Geride kalan sezonda ligde kalmanın değerinin farkındayız. Bu sezonda çok daha güzel günlerin başlangıcına imza atacağımıza olan inancımız tam. Şimdi ise önümüzde daha güzel günlerin başlangıcı var. Yeni sezonda taraftarlarımızın hayalini kurduğu bir takım yaratma amacıyla çalışmalarımıza ligin son düdüğü çaldığı andan başladık. Birçok önemli isimle görüşmelerimize devam ettiğimizin bilinmesini istiyoruz. Bütçemiz doğrultusunda, taraftarlarımızın gurur duyacağı takımı yaratmak adına gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz" dedi. 

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image