Arama

Gaziantep FK'da futbolcular konuştu; Hocamız gitti, değişiklik iyi geldi

6 ay önce

Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantep FK'nın sahasında Beşiktaş'ı yendiği maç sonrası Mustafa Eskihellaç, Deian Sorescu ve Denis Draguş açıklama yaparken bu futbolcular teknik direktör değişikliğinin takıma olumlu yansıdığını söylediler. 

Gaziantep FK'da futbolcular konuştu; Hocamız gitti, değişiklik iyi geldi
ad image
ad image

 

"Yeni hocamız için de mutluyum"

Maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Draguş, "Çok mutluyum. Yeni hocamız için de mutluyum. Yeni bir başlangıç oldu. Takım olarak iyi yoldayız. Herkes için iyi bir akşam oldu" dedi. 

"Her maç final niteliği taşıyor"

Sorescu, "Çok önemli bir galibiyet aldık. Aynı seviyeyi korumamız gerekiyor. 9 maç daha var. Her maç final niteliği taşıyor. Aynı mücadeleyi kalan maçlarda da sürdürmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

"Hocamız gitti, değişiklik iyi geldi"

Mustafa Eskihellaç , "Uzun zamandır kazanamıyorduk. Psikolojik ve fiziksel olarak bizi çok etkiliyordu. Adana Demirspor ve Pendikspor'a karşı son dakikalarda yediğimiz gollerle 4 puan kaybettik. Sonra hocamız gitti, değişiklik iyi geldi. Tehlikeli bölgeden uzaklaşıp daha rahat bir futbol oynamak istiyoruz. Uzun zamandır tehlikeli bölgedeyiz. Herkes her yerde kazanabiliyor. Biz de bugün rakip fark etmeksizin kazanabileceğimizi gösterdik. Önümüzde Rize deplasmanı var, bu ciddiyeti gösterirsek oradan istediğimizi alırız. 

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image