Arama

Gaziantep FK'da Erol Bulut açtı ağzını yumdu gözünü! İstifa konusunda kim ne yapıyor?

1 yıl önce

Kendi sahasında Kayserispor'a mağlup olan Gaziantep Futbol Kulübü'nde Teknik Direktör Erol Bulut, istifa tezahüratlarına tepki göstererek, "Kimin ne yaptığını çok iyi biliyorum" dedi.

Gaziantep FK'da Erol Bulut açtı ağzını yumdu gözünü! İstifa konusunda kim ne yapıyor?
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, 2-1 kaybettikleri Y. Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Oynadığımız oyunla bu mağlubiyeti hak ettiğimizi düşünmüyorum" dedi. Erol Bulut, istifa ile ilgili soruya ise, "İstifa konusunda kimlerin ne yapmaya çalıştığını çok iyi biliyorum" diye cevap verdi.

MAĞLUBİYET ÜZÜNTÜSÜ

Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında konuk ettiği Yukatel Kayserispor’a 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçla Gaziantep FK 15 puanda kalırken, Kayserispor ise puanını 23’e yükseltti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyledi.

İSTİFAYI KİM TETİKLİYOR?

Taraftarların yoğun istifa tezahüratları ile ilgili soruya da cevap veren ve sorunun muhatabının yönetim olduğunu dile getiren Erol Bulut, ilginç açıklamalarda bulunarak, "Maç kötü gidince yada mağlup olunca taraftarlar tepkilerini gösterebiliyorlar. Ben o konuya daha farklı bir cevap vermek istiyorum. Doğru yer olduğunu düşünmüyorum ama bu konuda kimlerin ne yaptırdığını ve taraftarın neden öyle bağırdığını çok iyi biliyoruz. İstifa konusundaki soruyu bana değil, yönetime iletmeniz gerekiyor, bana değil" ifadelerini kullandı.

Etiketler : Gaziantep FK Gaziantep Futbol Kulübü Erol Bulut Teknik Direktö Kayserispor
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image