Arama

Gaziantep FK’da bilet seferberliği

7 ay önce

Gaziantep Futbol Kulübü'nün Cumartesi günü oynayacağı Kayserispor maçının tüm biletlerini 27 TL'den satışa sunması ve kampanya başlatması sonrasında oda başkanları kendi aralarında harekete geçerek üyelerine maç bileti yüklemeye başladılar.

Gaziantep FK’da bilet seferberliği
ad image
ad image

TEK YÜREK, TEK FİYAT

Bu zorlu karşılaşma öncesi taraftarların yoğun ilgisinin ardından, yönetim kurulu almış olduğu kararla “Tek yürek, tek fiyat” sloganıyla birlikte stadyumdaki tüm kategorilerdeki biletleri şehrimizin plaka kodu olan 27 TL’den satışa sundu.

İSMET ÖZCAN'DAN DESTEK ÇAĞRISI

Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Gaziantep FK yönetim kurulu üyesi İsmet Özcan Gaziantep FK-Kayseri maçına gitmek isteyen Esnaf ve taraftara çağrıda bulundu. İsmet Özcan yaptığı çağrıda "Gaziantep FK takımımızın yapacağı Kayserispor maçında takımımızı yalnız bırakmayalım, seyirci desteği vermek zorundayız, maçı izlemeye gelecek olan Esnaf ve taraftarlarımızdan yaklaşık 1000 kişiyi bilet yüklemesi yapacağız" dedi. Özcan, bilet yükletmek isteyenlerin İletişim ve TC bilgilerini

0533 201 59 44 nolu telefona watsap’tan bildirmeleri gerektiğini söyledi.

TİCARET ODASI 1000 ÜYEYİ DAVET ETTİ

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, Gaziantep FK-Kayserispor karşılaşması için 1000 üyeye bilet yüklemesi yaparak destek olacaklarını belirterek, "Öncelikle değerli desteğiniz için teşekkür ediyorum. Gaziantep Ticaret Odası olarak bizler de passolig kartı olan 1000 üyemize 3 Şubat Cumartesi günü şehrimizde oynanacak Gaziantep FK-Kayserispor müsabakası için bilet hediye etmek istiyoruz" dedi.

KÜSGET YÖNETİMİNDEN TAM DESTEK

Haydi maça, Tek yürek, tek fiyat kampanyasına Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Kemal Güneş'ten de tam destek geldi. Güneş, "Bizde küsget yönetimi olarak, passolig kartı olan 1000 küsget esnafımıza Gaziantep Fk-Kayserispor karşılaşmasına bilet yüklüyoruz" dedi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image