Arama

Gaziantep FK, Christian Bassogog transferinden neden vazgeçti?

7 ay önce

Gaziantep Futbol Kulübü için Türkiye'ye gelen ancak yüksek maliyeti nedeniyle Gaziantep FK'nın transferinden vazgeçtiği Ankaragücü'nün Christian Bassogog gündem olmaya devam ediyor.

Gaziantep FK, Christian Bassogog transferinden neden vazgeçti?
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü için Türkiye'ye gelen ancak yüksek maliyeti nedeniyle Gaziantep FK'nın transferinden vazgeçtiği Ankaragücü'nün Christian Bassogog halen gündem oluyor. Gaziantep Futbol Kulübü bu futbolcunun hem yaşı nedeniyle hemde yüksek maliyetli olmasından dolayı transferinden vazgeçerken bir çok gazete ve internet sitesi ise gündemi değiştirmek için "Webo'dan Gaziantep FK'ya transfer çalımı" diye haber yaptı. Ancak gerçeklerin hiçte öyle olmadığı öğrenilirken Christian Bassogog  transferinden Gaziantep Futbol Kulübü vazgeçti. Bu futbolcu Kırmızı-Siyahlı takımdan 1.5 yıllık sözleşme ve yüksek miktarda bir para istedi. Bundan dolayı ise Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, bu transferin gerçekleşmemesini istedi. Ve Christian Bassogog  ise Ankaragücü'ne imza atmak zorunda kaldı. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image