Arama

Gaziantep FK. Beşiktaş maçını nasıl kazandı? Selçuk İnan açıkladı

6 ay önce

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Selçuk İnan, kısa sürede futbolcularla kaynaştıklarını belirterek, "Biz ekip olarak futbolculara dokunabildik" dedi.

Gaziantep FK. Beşiktaş maçını nasıl kazandı? Selçuk İnan açıkladı
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Selçuk İnan, "Beşiktaş maçında golleri Rumen futbolcularımız attı. Onlar adına çok mutluyum. Giden hocaya da emekleri için teşekkür ediyorum. Biz ekip olarak futbolculara dokunabildik. Bu konuda çok mutluyum. Oyuncularım gerçekten çok iyi niyetliler. Bunun karşılığında da çok önemli bir galibiyet aldık. Aslında bu kadar kısa sürede bir şeyleri hızlı değiştirmek kolay değil ama ben buraya gelmeyi çok istedim. Ben futbolculara dokunma anlamında kendime inanıyorum. Bu tür maçların stratejileri farklı oluyor. Geldiğimiz günden beri neredeyse uyumadan oyuncular üzerine konuştuk, kimden hangi mevkide nasıl verim alabiliriz diye düşündük. Kolay olmadı" ifadelerini kullandı.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image