Arama

Gaziantep FK Başkanı Yılmaz’dan flaş açıklamalar

2 hafta önce

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, transfer yapıp yapmayacakları konusunda belirsizlik olduğunu ancak birkaç oyuncu ile temas halinde olduklarını belirtti. 13 transfer yaparak güçlü bir takım kurduklarını ifade eden Yılmaz, milli arayı iyi değerlendirip Sivasspor maçına daha iyi bir takım olarak çıkacaklarını söyledi.

Gaziantep FK Başkanı Yılmaz’dan flaş açıklamalar
ad image
ad image

Yaklaşık 13 transfer yaptıklarını ve iyi takım olduklarını belirten başkan Memik Yılmaz, taşların yerine oturmasıyla birlikte takımın iyi sonuçlar alacağını ifade etti. Taraftarların beklentisinin farkında olduklarını belirten başkan Memik Yılmaz, transferde olması halinde bir kaç transferin olabileceğini açık kapı bıraktı. Aranın kendileri açısında önemli bir avantaj olduğunu belirten Yılmaz, bunu iyi değerlendirip Sivasspor karşısında daha iyi bir takım izleyeceklerini söyledi. 

Takım Riva'da çalışmalarını sürdürüyor

Galatasaray maçının ertelenmesi ve 4. haftayı ise bay geçecek olunması ile birlikte milli ara birlikte uzun bir ara veren Gaziantep FK'da başkan Memik Yılmaz, bu fırsatı iyi kullanmaya çalıştıklarını söyledi. Yılmaz, "Takım Riva'da çalışmalarını sürdürüyor. Takımın uyum süreci ve hocamızın oyun sistemini de oturtması açısından bu ara bize iyi geleceğini düşünüyorum. Tabii taraftarlarımızın beklentilerinin farkındayız, şu ana kadar 13 transfer yaptık. Biz  teknik ekibimize ve takımımıza güveniyoruz. Taşlar yerine oturursa bu takım iyi sonuçlar alacaktır, taraftarlarımızda takımına destek olsun. Hiç bir zaman transfer bitmez, baktığımız, takip ettiğimiz oyuncular var ama bunu zaman gösterecek şu an için net bir şey söylemek doğru olmaz" diye konuştu. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image