Arama

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz'ın Kayseri planı

1 gün önce

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Kayserispor ile oynayacakları maçın önemine dikkat çekerek, bu deplasmandan puan yada puanlarla dönmek istediklerini söyledi.

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz'ın Kayseri planı
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Kayserispor ile oynayacakları maçın önemine dikkat çekerek, "Bize puanlar lazım. Bu maçtan puan yada puanlarla dönmek istiyoruz" dedi. Bu hafta oynayacakları Kayserispor maçının dönüm maçı olacağını ve puan yada puanlarla kente dönmek istediklerini dile getiren Memik Yılmaz, "Bize puanlar lazım, bu maç tabii her iki takım için çok önemli ama biz daha çok istiyoruz. Takımımız bu maça çok iyi hazırlanıyor. 6 maçtır kazanamıyoruz ama Beşiktaş maçıyla birlikte takım iyi oyun ortaya koyarak yavaş, yavaş ritmini yakaladığını düşünüyorum. Kayseri deplasmanında kazanıp ligde artık yavaş, yavaş üst sıralara çıkmalıyız" diye konuştu. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image