Arama

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz’dan 6 Şubat mesajı

7 ay önce

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, asrın felaketinin yaşandığı 6 Şubat depremi nedeniyle mesaj yayınlandı.

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz’dan 6 Şubat mesajı
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz'ın, 6 Şubat mesajı; “ 6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız "Asrın Felaketinin" üzerinden tam bir yıl geçti. Bu zorlu süreçte yaşadığımız kayıplar ve acılar hala çok taze, hala boğazımızı düğümler nitelikte.

Hepimizin yaşadığı, onbir şehrimizi etkileyen deprem felaketinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza birlikte olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Unutmayalım ki, birlikte yaşadığımız bu zorlu süreçler dayanışma ve kardeşlik duygularımızı güçlendirmek, gelecekteki olası zorluklara karşı daha hazırlıklı olmamızı sağlayacaktır.

IMG_9935-i65bcb5524e29b.jpg

Kayıplarımızı unutmadan, birbirimize kenetlenerek daha güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte daha güçlü olacağımıza inanıyorum.

Bu vesileyle, Gaziantep Futbol Kulübü olarak bir kez daha başta hayatını kaybedenler olmak üzere, tüm depremzedelere Allah’tan rahmet diler, yakınlarına başsağlığı ve sabır temenni ederim.

Allah bir daha ülkemize böyle acılar yaşatmasın.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image