Arama

Gaziantep, Euro Cup 2'de tarih yazmaya hazır!

10 saat önce

Geçtiğimiz sezon Euro CUP 3'te ülkemizi temsil eden Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bu sezon Euro Cup 2'de parkeye çıkacak.

Gaziantep, Euro Cup 2'de tarih yazmaya hazır!
ad image
ad image

Geçtiğimiz haftalarda çekilen kura sonrası grubu belli olan Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 6-9 Mart 2025 tarihlerinde İsviçre'de parkeye çıkacak. Euro Cup 2'de B grubunda yer alan kırmızı-siyahlılar Pilatus (İsviçre), Manchester (İngiltere), Fundacion (ispanya) ve Santa Lucia (İtalya) ekipleriyle karşı karşıya gelecekler. Geçen sezon önemli bir başarı ortaya koyarak ülkemizi gururlandıran engelsiz şahinler bu sezonda aynı gururu yaşatmayı hedefliyorlar.

BU SEZON ÜLKEMİZİ EURO CUP 2'DE TEMSİL EDECEĞİZ

Gazişehir Gaziantep Tekerleklik Sandalye Basketbol Takımının İdari Menejeri Ramazan Taşkın, her geçen sezonda Avrupa'da kademe atladıklarını belirterek, "Bu sezon ülkemizi Euro Cup 2'de temsil edeceğiz. çok güçlü ve önemli ekiplerin yer alacağı rakiplerle karşı karşıya geleceğiz. Hedefimiz yine ülkemizi en iyi şekilde, başarıyla temsil etmek. İnanıyorum ki İsviçre'de gruplardan çıkıp İspanya'da Nisan ayında oynanacak finallerde de ülkemizi temsil etmeye çalışacağız" diye konuştu.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image