Arama

Gaziantep'e ve bu şehrin eserlerine sahip çıkalım

6 ay önce

Yıllardır Gaziantep futbolunun ve sporunun yanında olan ve Gaziantep Futbol Kulübü maçlarını biran olsun kaçırmayan turizimci Meral Demir, Gaziantep FK-Beşiktaş maçı öncesi çağrıda bulundu.

Gaziantep'e ve bu şehrin eserlerine sahip çıkalım
ad image
ad image

Yıllardır Gaziantep futbolunun ve sporunun yanında olan ve Gaziantep Futbol Kulübü maçlarını biran olsun kaçırmayan turizimci Meral Demir, bu akşam oynanacak olan Gaziantep FK-Beşiktaş maçına tüm taraftarları davet etti. Gaziantep FK'ya destek olmak gerektiğini dile getiren Demir, "Bir şehrin adını taşıyan ve bu şehrin reklam aracı olan bir futbol kulübünün önemini bilmemiz gerekiyor. Bu şehirde yapılan en güzel eserlere sahip çıkmak hepimizin görevi. Şu ana kadar herkes kötü veya iyi herseyi konuştu. Ama artık sahip çıkmak ve destek olma zamanı. Gaziantepspor bakın elimizden kaydı ve gitti. Özlemini hep birlikte yaşıyoruz. Gaziantepspor nasıl kapatıldıysa bu kulübümüzün de kapatılmaması için hep birlikte destek olmamız gerekiyor. Gençliğimizi, heyecanımızı ve aşkımızı onunla kapattık.  Bitmeyen bir öfke var sanki. Artık bunları bir kenara bırakarak takımımıza ve şehrimize sahip çıkma zamanı geldi ve geçiyor. Bakın başarısız olan Sumudica gitti. Yeni bir sayfa açıyoruz. Bu sayfaya güzel şeyler yazmak için kenetlenmemiz gerekiyor. Bu akşam 29. haftanın kapanış maçı Gaziantep'te. Benimde ilgi duyduğum bir rakam. Ama bunlar bir yana Selçuk İnan ve Gaziantep FK'ya destek olmak gerekiyor. İnanmak istiyoruz. Başarmak istiyoruz. Tribünde maçın son dakikasına kadar takımımıza destekleyelim" dedi. 

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image