Arama

Gaziantep Basketbol'un rakibi İsrail temsilcisi Hapoel Haifa

1 yıl önce

FİBA Avrupa Şampiyonası B grubunda yer alan Gaziantep Basketbol, ligde 4. maçına çıkıyor. Bu akşam saat 19.00'da İsrail ekibi Hapoel Haifa ile karşılaşacak olan Gaziantep Basketbol bu maçı kazanarak gruptan çıkmayı garantilemek istiyor.

Gaziantep Basketbol'un rakibi İsrail temsilcisi Hapoel Haifa
ad image
ad image

Daha önce İsrail’de mağlup ettiği Hapoel Haifa ile bu kez kendi sahasında karşılaşacak olan Gaziantep Basketbol, rakibini bu akşam saat 19.00’da Şahinbey Spor Salonu’nda konuk edecek.

MAÇ SAAT 19.00'DA ŞAHİNBEY SPOR SALONU'NDA

FİBA Avrupa Şampiyonası B grubunda şu ana kadar oynadığı 3 maçı da kazanarak liderlik koltuğuna yerleşen Gaziantep Basketbol, daha önce 63-79 mağlup ettiği İsrail temsilcisi Hapoel Haifa ile karşı karşıya gelecek. Şahinbey Spor Salonu’nda bu akşam saat 19.00’da rakibini ağırlayacak olan Kırmızı-Siyahlı dev adamlar hazırlıklarını galibiyete yönelik yaptı.

TUTKU AÇIK DESTEK İSTEDİ

Gaziantep Basketbol takımının Başantrenörü Tutku Açık, İsrail temsilcisi karşısında önemli bir maça çıkacaklarını söyledi. Bu maçta taraftarların vereceği desteğe ihtiyaçları olduğunu dile getiren Tutku Açık, taraftarları tribünlere davet etti.  Takımının Avrupa maçlarında üçte üç yaparak avantaj elde ettiğini ancak garantilenen bir durumun olmadığını belirten Açık, şöyle konuştu: "Evimizde önemli bir maç oynayacağız. Rakip çok güçlü. Deplasmanda aldığımız fark kesinlikle bizi aldatmasın. Çünkü geçen lig maçlarından şampiyonlar ligi takımına karşı kazandılar. İki galibiyetleri var grupta. Onlarda buraya hem gruptan çıkmak için hem de grup liderliği elde etmek için gelecekler. İyi mücadele etmemiz lazım. Özellikle son periyottaki savunma karakterimizi mutlaka sahaya yansıtmamız lazım. Tabii ki seyirciye çok ihtiyacımız olacak. Her zaman bir sonraki maça hazırlanarak gitmek istiyoruz. Bu maçın şöyle bir önemi var. Eğer maçı kazanırsak gruptan çıkmayı garantilemiş oluyoruz. İlk ikide çıkmayı garantiliyoruz. Sonraki maçlarda liderlik mücadelemiz olacak. O yüzden çok önemsiyorum bu maçı."

Etiketler : Gaziantep Basketbol FİBA Avrupa Şampiyonası Şahinbey Spor Salonu İsrail Hapoel Haifa
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image