Arama

Gaziantep Basketbol, son iki maçta nefes aldı

1 yıl önce

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde son iki maçını kazanan Gaziantep Basketbol, düşme potasından çıktı. Konyaspor ve Beşiktaş ile birlikte ligde kalma savaşı veren Kırmızı-Siyahlı dev adamlar 35 puanla 14. sıraya yerleştiler. 34 puanlı Beşiktaş ve 33 puanlı Konyaspor ise alt sıralarda bulunuyorlar.

Gaziantep Basketbol, son iki maçta nefes aldı
ad image
ad image

Galatasaray Nef ve Türk Telekom karşılaşmalarını kazanan Gaziantep Basketbol takımı, Süper Lig’de yoluna devam etmek için büyük bir adım attı. Kırmızı-Siyahlı takım, son olarak Türk Telekom’u mağlup ederek ligde puanını 35’e çıkarırken sıralamada ise 14. sıraya yerleşti. İki takımın küme düşeceği Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 33 puanlı Konyaspor 16. sırada, 34 puanlı Beşiktaş ile 15. sırada yer alıyor. Gaziantep Basketbol, son iki maçta aldığı galibiyetlerle rahat bir nefes alırken şimdi gözünü Merkezefendi Belediyespor maçına çevirdi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image