Arama

Gaziantep Basketbol neden küme düştü? Tutku Açık açıkladı

1 yıl önce

Son maçında Darüşşafaka’ya mağlup olarak 10 yıl önce çıktığı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nden düşen Gaziantep Basketbol’da başantrenör Tutku Açık, takımın depremden sonra İstanbul’da oynadığı maçlarda motive olamadığını söyledi. Yönetimin kendilerine büyük bir destek verdiğini dile getiren Tutku Açık, “En büyük alkışı ise deprem sonrası lige devam kararı alan yönetim hak ediyor” dedi.

Gaziantep Basketbol neden küme düştü? Tutku Açık açıkladı
ad image
ad image

Gaziantep Basketbol başantrenörü Tutku Açık, ligden düşmelerinin en çok kendilerini üzdüğünü belirtip, Süper Ligin kaliteli seviyede kalması adına lige devam kararı veren yönetime teşekkür ederek ; "Aslında Gaziantep Basketbol büyük alkışı, teşekkürü hak ediyor. En büyük alkışı ise deprem sonrası lige devam kararı alan yönetim hak ediyor. Belkide ligin son ana kadar kaliteli kalmasının sebebi oldular. Lige devam etmeseydik, kafalarda çok soru işaretleri olacaktı, oynanan ve oynanmayan maçlar olacaktı. Dolasıyla basketbol'un düzenli bitmesinde de katkımız oldu. Aslında deprem sonrası böyle bir beklentiniz varmıydı, vardı. Çünkü benim için çok zordu oyuncuları motive edebilmek ama onlar açısından da baktığnızda yani hak veriyorum."
Tutku Açık, şöyle devam etti; "Çünkü burada başka bir şehirde, başka bir salonda ve başka bir organizasyonda, evleri farklı yeni bir yere geldik kafalarında hep soru işaretiyle maçlara çıktık. Darüşşafaka maçı öncesinde bile kafalarında soru işareti vardı. Dolasıyla motive etmek çok zordu, benimde ilk defa başıma gelen bir şey. Bu yüzden motivasyon konusunda çok zorlandık. Ayrıca seyirci baskısı yok, seyirci baskısı derken karşı takıma yapılacak baskıdan bahsetmiyorum. Kendi sahanızda taraftar önünde kaybetmemek için oyuncular üzerinde ayrı bir baskı ve özgüven verirdi, daha fazla mücadele etmelerini sağlardı."

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image