Arama

Gaziantep Basketbol kapış kapış! Hangi oyuncu nereye gitti?

1 yıl önce

Tam 10 yıl mücadele ettiği Basketbol Süper Ligi'ne veda eden Gaziantep Basketbol oyuncularına Avrupa'dan büyük teklifler geldi. Basketbol Süper Ligi'ne veda eden Gaziantep Basketbol'un önemli yabancı oyuncuları kendilerine önümüzdeki sezon EuroLeague sahnesinde yer bulacak.

Gaziantep Basketbol kapış kapış! Hangi oyuncu nereye gitti?
ad image
ad image

 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'ne sezon 15. sırayı tamamlayıp veda eden Gaziantep Basketbol'da yerli oyuncuların yeni adresleri oluyor belli. Takımın önemli isimlerinden bir kısmı gelecek sezon Türk Hava Yolları EuroLeague sahnesinde iz yapacağını.
 

Codi Miller McIntyre, guard fabrikasına gidiyor

Gaziantep Basketbol'da geçen sezon en dikkat çekici isimlerinden olan 29 yaşındaki Amerikalı oyun kurucusu Codi Miller McIntyre, EuroLeague'e getirdiği çaylak guardlar ile ünlü İspanyol takımı Cazoo Baskonia ile sözleşme imzaladı.

Süper Lig'de klasını konuşturdu

Gaziantep Baksetbol formasını Basketbol Süper Ligi'nde 28 kez sırtına geçiren Amerikalı guard; 15.4 sayı, 5.9 asist, 4.4 ribaunt ortalamaları ile sezon dikkat çekici isimlerinden oldu.
 

John Egbunnu, Fransız devinde

Gaziantep Basketbol ile başarılı bir sezon geçiren 29 yaşındaki pivot John Egbunnu da kariyerinde ilk kez EuroLeague yolunu tutan bir diğer isim oldu. Nijeryalı pivot, Fransız ekibi Asvel ile bir kontrat imzaladı.
 

Sezon içinde geldi sahneye koydu

Sezon başladıktan sonra Gaziantep'in yolunu tutan 2.11'lik John Egbunnu kırmızı siyahlı forma ile 25 maça çıkarırken; 11.5 sayı, 7.6 ribaunt ortalamaları ile mücadele etti.

Damyean Dotson, Sırp devinin hedefinde

TotalBasket'in haberine göre 5 yıllık NBA deneyiminin okyanus ötesi ilk macerasına Gaziantep Basketbol forması ile çıkan 29 yaşındaki şutör guard Damyean Dotson, Kızılyıldız'ın hedefinde. 1.95'lik yıldız Gaziantep forması ile çıktığı 28 maç; 14.9 sayı, 4.1 ribaunt ve 3.0 asist ortalamaları ile farkını ilk halinden ortaya koydu.
 

 

 
 
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image