Arama

Gaziantep Basketbol için ya tamam ya devam maçı

1 yıl önce

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde düşme potasında bulunan Gaziantep Basketbol, kendisi ve rakibi için kritik bir maça çıkıyor. Aliağa Petkim ile bugün saat 15.30’da karşı karşıya gelecek.

Gaziantep Basketbol için ya tamam ya devam maçı
ad image
ad image
 
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde düşme potasında bulunan Gaziantep Basketbol, kendisi ve rakibi için kritik bir maça çıkıyor. Aliağa Petkim ile bugün saat 15.30’da karşı karşıya gelecek olan Gaziantep Basketbol, karşılaşmanın hazırlıklarını galibiyete yönelik yaptı.  Dev adamlar için bu maç kader niteliğinde bir karşılaşma olacak.  Basketbol Süper Ligi’nin 29. haftasında olan bu maç Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak.
 
Ligde bu sezon istediği sonuçları alamayan Gaziantep Basketbol, Aliağa Petkim ile oynayacağı maçın hazırlıklarını galibiyete yönelik yaptı. Kırmızı-Siyahlı dev adamlar için kritik ve hayati bir önem arzeden bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Gaziantep Basketbol, rakibini mağlup ederek son maça moralli çıkmak istiyor. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda saat 15.30’da başlayacak olan karşılaşmaya hazırlanan Gaziantep ekibinde, baş antrenör Tutku Açık, oyuncularına uyarılarda bulunarak bu maçı kazanmalarını istedi.
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image