Arama

Gaziantep Basketbol için kritik üç hafta

1 yıl önce

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin son 3 haftasına girilirken Gaziantep Basketbol, ligde kalmak için kazanmak zorunda. Şu anda ligin bitimine 3 maç kala 36 puanla 13. sırada yer alan Kırmızı-Siyahlılar, kalan maçlardan en az 2 galibiyet hedefliyor.

Gaziantep Basketbol için kritik üç hafta
ad image
ad image

Galatasaray ve Türk Telekom galibiyetlerinden sonra Denizli’de Merkezefendi Belediyespor’a mağlup olan Gaziantep Basketbol, ligde son üç haftaya giriyor. Topladığı 36 puanla düşme potasının hemen üzerinde yar alan Kırmızı-Siyahlı dev adamlar, bu hafta oynayacağı Anadolu Efes maçını kazanarak rahat bir nefes almak istiyor. Düşme potasında 36 puanla Manisa Büyükşehir Belediyespor, 35 puanla Beşiktaş Emlakjet ve 34 puanlı Konyaspor’un üzerinde yer alan Gaziantep Basketbol takımı, son üç haftada kritik maçlara çıkacak. Gaziantep Basketbol takımı son üç maçta Anadolu Efes, Aliağa Petkim ve Darüşşafaka ile karşı karşıya gelecek.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image