Arama

Gaziantep Basketbol için gözler Bünyamin Bozgeyik’te

1 yıl önce

Bu sezon küme düşen Gaziantep Basketbol takımının yeniden Süper Lig'de yolda devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Spor Yazarı Mustafa Teke ile görüşen Ak Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Gaziantep Basketbol'un ligde yoluna devam etmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.

Gaziantep Basketbol için gözler Bünyamin Bozgeyik’te
ad image
ad image

10 yıl aralıksız mücadele ettiği Süper Lig’den bu sezon şansız bir şekilde küme düşen ve yeni sezonda 1. Lig’de yoluna devam edecek olan Gaziantep Basketbol’un yeni sezonda Süper Lig’de olup olmayacağı netlik kazanmadı. Bunun için Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüşmesi beklenen Ak Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Spor Yazarı Mustafa Teke ile yaptığı görüşmede Gaziantep için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu söyledi. Gaziantep Basketbol’un yeni sezonda Süper Lig’de yoluna devam etmesi gerektiğini dile getiren Bünyamin Bozgeyik, ‘Şu ana kadar bu konuda kimseyle görüşmedik. Gerek Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak ile gerekse Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile görüşerek ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Gaziantep futbolu ve basketbolu bizim için çok önemli” dedi. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image