Arama

Gaziantep Basketbol hedefe koşuyor

2 hafta önce

Türkiye Basketbol Ligi Play-Off çeyrek final üçüncü maçında Çayırova Belediyespor'u 84-75 yenerek seride 2-1 kazanan Gaziantep Basketbol, yarı finale yükselirken Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. 

Gaziantep Basketbol hedefe koşuyor
ad image
ad image

Çeyrek final maçında Çayırova Belediyespor'u eleyerek yarı finale yükselen Gaziantep Basketbol hedefe adım adım ilerliyor. Baş Antrenör Ali Yıldırım’ın karşılaşma sonrasında maçı yorumlayarak, "Zorlu bir seriyi geçip yarı finale kaldığımız için çok mutluyuz.

Bizim için tamam veya devam niteliğinde karar maçıydı. Ev sahibi avantajımızı kullanıp kendi seyircimiz önünde mutlak galibiyet parolasıyla çıktık maça. Maça istediğimiz gibi başladık. İkinci periyodun bir bölümü haricinde rakibimize momentumu hiç vermedik. Rakibimizin ritim bulmasını engelledik. İkinci yarı çok daha kararlı ve istekli oynadık. Çok iyi mücadele ettik. Oyun planımızı da çok iyi sahada uyguladık. Playofflarda yarı finale yükseldik. Bundan dolayı çok mutluyum. Bizleri her daim destekleyen ve bizlere inanan yönetimimiz başta olmak üzere tüm oyuncularımı, ekibimi ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Yine en büyük teşekkürü seyircimize etmek istiyorum. Bizlere itici bir güç oldular. Bugün salonda muhteşem bir atmosfer yarattılar. PlayOff yarı final serisinde en çok onların desteğine ihtiyacımız var" dedi. 

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image