Arama

Gaziantep Basketbol’da Yıldırım mutluluğu

10 ay önce

Gaziantep Basketbol Baş antrenörü Ali Yıldırım, önemli bir karşılaşmayı galibiyetle tamamladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Gaziantep Basketbol’da Yıldırım mutluluğu
ad image
ad image

Gaziantep Basketbol Baş Antrenörü Ali Yıldırım karşılaşma sonrası açıklamayaptı. Yıldırım, "Çok önemli bir deplasmandan Gaziantep’e galibiyetile döndüğümüz için çok mutluyuz.  Öncelikle Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yılında saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz. Kendi evimizde oynadığımız son Sigortam Net maçını bu maç ile telafi etmek istiyorduk. Takımımız açısından önemli bir maçtı. Çünkü ligin sıralaması açısından aynı galibiyet sayısına sahip iki takımın maçı olduğunun bilinci ile tüm hafta hazırlıklarımızı iyi yaptık. Maça istediğimiz gibi başlasak da maalesef ilk periyot çok basit top kayıpları yaptık. İkinci periyodun özellikle sonunu çok iyi oynayan takımımız devreye avantajlı bir skorla girdi. Rakibimizin oyuna ortak olmak için bir reaksiyon vereceğini biliyorduk. Rakibin baskılı savunmasını cezalandıramayınca skor olarak maalesef yakalandık. Özellikle maçın sonunuda skor avantajını koruyup çok daha sakin ve akıllı oynamamız gerekiyordu. İyi savunmamızın yanında çizginin gerisinden bulduğumuz kritik şutlarda isabet bulmamız da bugün kazanmamızda önemli rol oynadı. Takımımız için çok önemli bir deplasmandan galibiyet ile Gaziantep’e döndüğümüz için çok mutluyuz. Tüm takım oyuncularımızı mücadelelerinden ve galibiyetten dolayı kutluyor ve destek olan tüm ekibime de teşekkür ediyorum. Pizza Lazza Harem Spor takımını da göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyor ve kalan maçlarında başarılar diliyorum" dedi. 

 
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image