Arama

Gaziantep Basketbol'da düşme korkusu

1 yıl önce

Yıllardır Basketbol Süper Ligi’nde zirvedeki yerini alan ve oynadığı maçlarda taraftarlarının yüzünü güldüren Gaziantep Basketbol, bu sezon çok büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Şu ana kadar ligde istediği sonuçları alamayan dev adamlar Beşiktaş ve Konyaspor ile birlikte düşme potasında yer alıyor.

Gaziantep Basketbol'da düşme korkusu
ad image
ad image

Ligde şu ana kadar 23 maça çıkan 17 mağlubiyet ve 6 galibiyet alabilen Gaziantep Basketbol takımı, ligin alt sıralarına demir attı. 14. sıradaki Beşiktaş ile 30’ar puanları bulunan Gaziantep Basketbol takımı kalan maçlarda iyi bir sonuç alamadığı takdirde yıllar sonra düşme korkusu yaşayacak. Ligde 15. sırada ve potanın içerisinde yer alan Gaziantep ekibiyle birlikte Konyaspor ve Beşiktaş takımları düşme korkusu yaşayan ekipler. Gaziantep Basketbol takımının biran önce toparlanması ve yukarılara çıkması beklenirken düşme potasında bulunması taraftarları hayal kırıklığı uğrattı.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image