Arama

Gaziantep Basketbol'da Ali Yıldırım umutlu

11 ay önce

Gaziantep Basketbol takımı uzun bir aradan sonra kendi sahasında taraftarının huzuruna çıkarken Esenler Erokspor karşılaşmasını kaybetti. Baş antrenör Ali Yıldırım ise kazanmadık istedikleri maçı kaybettikleri için üzüntülü olduklarını söyledi.

Gaziantep Basketbol'da Ali Yıldırım umutlu
ad image
ad image

  Esenler Erokspor maçından sonra açıklamalarda bulunan Gaziantep Basketbol baş antrenörü Ali Yıldırım, “Öncelikle kendi evimizde kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Uzun bir aradan sonra kendi taraftarlarımızın önünde çıktığımız bu maçta taraftarımıza galibiyet hediye etmek isterdik ama bugün istediğimiz basketbolu sahaya yansıtamadık. Maça özellikle savunma anlamında istediğimiz gibi başlayamasakta ikinci periyot ile bir denge sağladık. İkinci yarıda savunmadaki agresifliğimiz yeterli düzeyde olsa da hücumda özellikle pota altı ve çizginin gerisinden bulduğumuz boş atışları değerlendiremedik. Lig uzun bir maraton. Takımımızın potansiyeline inanıyoruz. Kalan maçlarda bu mağlubiyeti telafi edeceğiz. Bu maçta bizleri desteklemeye gelen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image