Arama

Gaziantep Basketbol’da Ali Yıldırım çok mutlu

11 ay önce

Kendi sahasında OGM Ormanspor’u mağlup ederek yükselişini sürdüren Gaziantep Basketbol’da baş antrenör Ali Yıldırım maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Gaziantep Basketbol’da Ali Yıldırım çok mutlu
ad image
ad image

Üst üste aldığı galibiyetlerle basketbol severlere moral veren Gaziantep Basketbol, kendi sahasında OGM Ormanspor’u mağlup ederken maçtan sonra açıklama yapan baş antrenör Ali Yıldırım, “Evimizde net bir galibiyet aldığımız için mutluyuz. Öncelikle bugün sahada herşeyini ortaya koyan ve iyi bir mücadele ile galip gelen tüm takım oyuncularımı kutluyor ve galibiyette katkısı olan ekibime de teşekkür ediyorum. Haftanın ilk maçı olmasına rağmen bu maça iyi hazırlandık. Oyun planımızı sahada iyi uyguladık. İç saha avantajımızı kullanıp maça savunmada agresif ve kararlı başlamak istiyorduk. Nitekim maça da öyle başladık. Özellikle ilk periyot hücumdaki şut yüzdemizde iyi olunca çift hanelerde öne geçtik. İkinci periyot yaptığımız basit top kayıplarından dolayı avantajımızı koruyamasak da ikinci yarı hem savunma hemde hücum anlamında çok etkili bir yun ortaya koyarak net bir galibiyet aldık. Tüm oyuncularımızdan katkı almamız ve yine aynı şekilde genç oyuncularımızın da katkı vermesi bizim için çok değerliydi. Bu güzel galibiyeti tüm Gaziantep Basketbol taraftarlarına hediye ediyoruz. Bizleri sahada desteklemeye gelen taraftarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. OGM Ormanspor takımını da sahada göstermiş oldukları mücadeleden dolayı kutluyor, kalan maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image