Arama

Gaziantep Basketbol çok mutlu

9 ay önce

Kendi sahasında Çayırova Belediyespor'u mağlup eden Gaziantep Basketbol takımında baş antrenör Ali Yıldırım, bu maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Gaziantep Basketbol çok mutlu
ad image
ad image

Gaziantep Basketbol baş antrenörü Ali Yıldırım, Çayırova Belediyespor galibiyetinden sonra yaptığı açıklamada, "Kendi evimizde güçlü rakibimize karşı net bir galibiyet aldığımız için çok mutluyuz. Bütün hafta rakibimize karşı saygı duyarak bu önemli maça iyi hazırlandık. savunmada ve hücumda istediğimiz oyunu sahaya yansıttık ve kendi evimizde ligin güçlü ekibine karşı önemli bir galibiyet aldık. Tüm oyuncularımızı göstermiş oldukları üstün mücadeleden dolayı kutluyor ve destek olan tüm ekibime de teşekkür ediyorum. Ayrıca bizi desteklemeye gelen tüm taraftarlarımıza bu güzel galibiyeti hediye ediyoruz ve onlara desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum. Bizleri geçtiğimiz sezon Çayırova'da en iyi şekilde misafir edenz Çayırova takımını Gaziantep'te ağırlamaktan büyük onur duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Çayırova takımına sahada göstermiş oldukları mücadeleden dolayı kutluyor ve kalan maçlarında kendilerine başarılar diliyorum" dedi. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image