Arama

Gaziantep Basketbol'a ne oldu? Neden maçları kazanamıyor?

1 yıl önce

Gaziantep Basketbol takımı Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynadığı Tofaş karşılaşmasını 77-83 kaybederken bu maçın ilk yarısında kazanmasına rağmen ikinci devrede rakibine direnemedi. Bu sezon istediği sonuçları alamayan Kırmızı-Siyahlı dev adamların aldığı sonuçlar şok etkisi yarattı.

Gaziantep Basketbol'a ne oldu? Neden maçları kazanamıyor?
ad image
ad image

Yıllardır Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde başarılı bir şekilde mücadele eden Gaziantep Basketbol, bu sezon hayal kırıklığı yaşattı. Avrupa’da yarı finalin kapısından dönen Kırmızı-siyahlı dev adamlar bu sezon ligde istediği sonuçları alamadı. Son olarak İstanbul’da Tofaş’a mağlup olan Gaziantep ekibinin aldığı sonuçlar taraftarları hayal kırıklığına uğrattı.

İSTATİSTİKLER ŞAŞIRTTI
Gaziantep Basketbol takımı bu sezon Süper Lig’de çıktığı 23 maçta sadece 7 kez kazandı. 16 maçını kaybeden Gaziantep ekibi, son olarak Tofaş maçında iyi mücadele etmesine rağmen son iki çeyrekte rakibine teslim oldu.

SAKATLIKLAR ZORDA BIRAKTI
Gaziantep ekibinde çok sayıda oyuncu sezon boyunca sakatlıkta uğraştı. Bundan dolayı Dev adamlar zor durumda kalırken hem Avrupa hemde lig aynı anda olunca takımın kazanma şansı azaldı. Gaziantep Basketbol takımı bu sezon istediği sonuçları alamazken kalan maçlarda en iyi sonuçları alarak ligde yukarılara çıkmayı hedefliyor.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image