Arama

Gaziantep ayağa kalkıyor! Gaziantep FK ile taraftar buluşuyor

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü, deprem felaketinin ardından Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonuyla birlikte yeniden liglere dönüş yapıyor. Fenerbahçe ile sezonun ilk maçına çıkacak olan Kırmızı-Siyahlı takım bu maç öncesinde taraftarıyla buluşacak.

Gaziantep ayağa kalkıyor! Gaziantep FK ile taraftar buluşuyor
ad image
ad image

 Tarih boyunca yaşadığı tüm zorlukları #GaziantepRuhuyla üstesinden gelen “GAZİ” şehrimiz, yeni sezon öncesi de el ele vererek bir kez daha gücünü göstermek hedefiyle yola çıkıyor.

Gaziantep Futbol Kulübü bu mücadele anlayışıyla; Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonu ilk haftasında karşılaşacağı Fenerbahçe maçı öncesi, 11 Ağustos Cuma günü saat 18:00’de kendi tesislerinde taraftarlarla bir araya gelecek.

Yeni transferlerin ve futbolcuların taraftarlarla buluşacağı bu anlamlı organizasyonda, Gaziantep Futbol Kulübü için hazırlanmış olan yeni şarkılar da ilk kez kırmızı-siyahlı taraftarlara tanıtılacak.

Gaziantep Futbol Kulübü tesislerinde gerçekleştirilecek olan bu organizasyon öncesi taraftarlar için ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. Taraftarlar için için otobüs seferleri saat 17:30'da Gaziantep Masal Park'ta düzenlenecektir.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image