Arama

Amatör kulüplerin Düşmez isyanı! TFF’de BAL operasyonu

1 yıl önce

6 Şubat depreminden etkilenen 11 il başta olmak üzere tüm Türkiye’deki amatör kulüplerin gözü ve kulağı Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelecek haberde. Şu ana kadar Bölgesel Amatör Lig’e yükselen takımlar belli olmazken Gaziantep’ten BAL Ligi’ne çıkması beklenen 4 takım ve ASKF’nin gözü kulağı TFF’den gelecek karara çevrildi.

Amatör kulüplerin Düşmez isyanı! TFF’de BAL operasyonu
ad image
ad image

ALİ DÜŞMEZ NEDEN YOK DİYOR?

Depremden etkilenen illerin Bölgesel Amatör Lige katılıp katılmamaları konusunda belirsizlik devam ederken Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı ve TFF icra kurulu üyesi Ali Düşmez, Gaziantep takımları başta olmak üzere deprem bölgesindeki takımların BAL liginde olmamasını istediği iddia edildi. Düşmez’in bu kararına TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi başta olmak üzere Gaziantep amatör spor kulüpleri büyük tepki gösterdi.

 

BÜYÜKEKŞİ VE ÖZMEN DESTEK VERİYOR

Gaziantep’ten bu yıl BAL ligine Aktoprak, Nizipspor, Kalespor ve Anadolu Spor Kulübü’nün bu sezon BAL ligine direkt çıkacağı öğrenilirken bu konuda TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TFF Yönetim Kurulu üyesi Müslüm Özmen büyük bir destek veriyor. Deprem bölgesindeki takımların BAL ligine alınmamasını isteyen  Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı ve TFF icra kurulu üyesi Ali Düşmez’e TFF’nin de engel olmaya çalıştığı öğrenildi.

 

ÖZPİNECİ VERYANSIN ETTİ

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı ve TFF icra kurulu üyesi Ali Düşmez’in amatör takımların BAL ligine yükselmesine karşı çıktığını dile getiren Gaziantep Kalespor Onursal Başkanı Mutlu Özpineci, “Bu adam ne yapmaya çalışıyor. TFF Başkanı BAL ligine deprem bölgesinden takımlar çıkacak demesine rağmen karşı çıkıyor. Sizin deprem bölgesine karşı bir tepkiniz mi var. Burada takımlarda BAL ligini hak ediyor. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi tamam demesine rağmen siz neden engel oluyorsunuz. Ligin başlamasına 45 gün kalmış Ali Düşmez henüz grupları ve takımları açıklamadı. Gaziantepli bürokratların, milletvekillerinin ve spor adamlarının bu konuya sahip çıkması gerektiğine inanıyorum.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image