Arama

Gaziantep ALG şampiyonluk için hazırlanıyor

1 yıl önce

Gaziantep ALG Spor Kadın Futbol takımı, 2022-2023 sezonunun şampiyonunun belirleneceği Play-Off maçlarına hazırlanıyor. ALG Spor Kulübü Başkanı Ali Gözcü, ligi lider olarak tamamladıklarını ve hedeflerinin Play-Off maçlarını da kazanarak şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Gaziantep ALG şampiyonluk için hazırlanıyor
ad image
ad image

Türkiye kadınlar Futbol Süper Ligi’nin geçtiğimiz yıl şampiyonluk kupasını kaldıran Gaziantep ALG Spor kulübü bu sezon aynı başarıyı göstermek istiyor. Ligi lider olarak tamamlayan ALG Spor Play-Off maçlarının hazırlıklarına teknik Sorumlu Salih Öner nezaretinde devam ederken kulüp başkanı Ali gözcü hedeflerinin şampiyonluk kupasını bu sezon da Gaziantep’e getirmek olduğunu söyledi. Gözcü, “Takım olarak bu sezon şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyoruz. Ligde çok iyi mücadele ederek buralara geldik. İnşallah Play-Off maçlarını da alnımızın akıyla tamamlayacağız. O kupayı Gaziantep’e getirmek istiyoruz” diye konuştu.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image