Arama

Adam Voleybol, Bolu'da Sultanlar Ligi'ne çıkmak istiyor

1 yıl önce

Türkiye voleybol Federasyonu kadınlar 1. Ligi’nin lideri Gaziantep Adam Voleybol takımı cuma günü Bolu’da başlayacak olan Play-Off karşılaşmalarına iddialı hazırlanıyor. Gaziantep’in başarılı ekibi geçtiğimiz yıl kaçırdığı şampiyonluğu bu sezon elde ederek Sultanlar Ligi kapısını aralamak istiyor.

Adam Voleybol, Bolu'da Sultanlar Ligi'ne çıkmak istiyor
ad image
ad image

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig’de grubunu lider olarak tamamlayan Gaziantep Adam Voleybol takımı Bolu’da oynanacak olan Play-Off maçlarını kazanarak bu sezon şampiyonluk hedefine ulaşmak istiyor. Geçtiğimiz yıl Sultanlar ligi kapısından dönen Adam Voleybol bu sezon hedefine ulaşmak istiyor.
Gaziantep Adam Voleybol CEO’su İdris Bilginsoy, geçtiğimiz yıl kıl payı kaçırdıkları Sultanlar Ligini hak ettiklerini ve bu hedefe bu sezon ulaşmak istediklerini belirterek, “Geçtiğimiz sezon büyük emekler vererek Play-Off’a kalmıştık. Bursa’da oynadığımız maçlarda şanssız bir maç sonrasında Sultanlar Ligi’nin kapısından döndük. Her şeye rağmen bu hedefimizden vazgeçmedik. Bu sezon ilk maçtan son maça kadar lider olarak götürdüğümüz 1. Ligde Sultanlar Ligi’ni hak ettiğimizi bir kez daha ortaya koyduk. Teknik ekibimizi ve tüm sporcularımızı kutluyorum. Bolu’da oynayacağımız Play-off karşılaşmalarında da aynı başarıyı göstererek bu sezon hedefimize ulaşacağımıza yürekten inanıyorum’ dedi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image