Arama

Galatasaray ile Beşiktaş arasında Günay savaşı

1 yıl önce

Süper Lig'de Galatasaray, Gaziantep'ten kaleci Günay Güvenç'i transfer etti. Türkiye kariyerine Beşiktaş ile başlayan Günay yeniden bir büyüğe geldi.

Galatasaray ile Beşiktaş arasında Günay savaşı
ad image
ad image

Angelino, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi ile sözleşme imzalayan Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Gaziantep Futbol Kulübü forması giyen kaleci Günay Güvenç'i de resmen kadrosuna kattığını duyurdu. Türkiye kariyerine Beşiktaş ile başlayan gurbetçi kaleci Günay Güvenç, böylece bir büyük kulübe daha imza attı.

Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Günay Güvenç ve kulübü Gaziantep FUtbol KUlübü A.Ş. ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. 

Günay için 250 bin Euro ve Batuhan Şen verilecek

Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 250.000 EUR tutarında transfer bedeli ödenecek olup profesyonel futbolcumuz Batuhan Ahmet Şen 2023-2024 sezonu için Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş.’ye geçici olarak transfer edilmiştir. Batuhan Ahmet Şen’in 2023-2024 sezonu sabit ücreti kulübümüz tarafından ödenecektir. 

Futbolcumuz Günay Güvenç ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için sözleşme imzalanmıştır. Buna göre, futbolcumuza sezonluk net 19.000.000 TL ücret ödenecektir" ifadelerine yer verildi. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image