Arama

FLAŞ HABER : Gaziantep FK ile Beşiktaş arasında Maxim pazarlığı

1 yıl önce

Deprem sonrasında Süper Lig’den çekilen Gaziantep Futbol Kulübü ile Beşiktaş arasında Maxim transferi için görüşmeler başladı.

FLAŞ HABER : Gaziantep FK ile Beşiktaş arasında Maxim pazarlığı
ad image
ad image

Beşiktaş, Maxim'in bonservisini almak için Gaziantep FK ile görüşmelere başladı. Gaziantep ekibi, 2.5 M€ talep ediyor. Gaziantep Futbol Kulübü’nün ligden çekilmesinden sonra Beşiktaş’a kiralık olarak gönderilen Rumen futbolcunun, yeni sezonda dönüp dönmeyeceği tartışılırken Beşiktaş kulübü bu futbolcunun bonservisini almak için harekete geçti. Gaziantep Futbol Kulübü yöneticileriyle Maxim pazarlığı başladı. Gaziantep ekibinde ise yönetimin Maxim’in transferine sıcak bakıldığı öğrenildi.

BONSERVİSİ 2.5 MİLYON EURO
Beşiktaş'ın ara transfer ve tescil döneminde Gaziantep FK'dan kiraladığı Alexandru Maxim konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlıların Rumen oyuncunun bonservisini almak istediği öğrenildi. Gaziantep FK'nın Alexandru Maxim için belirlediği bonservis bedeli netlik kazandı. Gaziantep Futbol Kulübü’nün bu futbolcu için 2.5 milyon Euro bonservis ücreti istediği bildirildi.

GÜNEŞ İSTİYOR, KULÜPLER GÖRÜŞÜYOR
Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, ara transfer ve tescil döneminde kiraladığı Alexandru Maxim’in bonservisini almak için harekete geçti. 32 yaşındaki 10 için istenilen bonservis bedeli netlik kazandı.
Beşiktaş'ın bonservisini almak istediği Alexandru Maxim'in Gaziantep FK'dan alacağı olduğu belirtildi. Ülkemizde meydana gelen deprem felaketi sonrası Beşiktaş'tan sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Siyah-beyazlılar, Süper Lig'den çekilen Gaziantep FK'dan Alexandru Maxim'i kiraladı. Beşiktaş ile Gaziantep FK arasındaki anlaşmada herhangi bir satın alma opsiyonu maddesinin bulunmadığı belirtildi.

BEŞİKTAŞ’TA 5 MAÇTA GÖREV ALDI
Alexandru Maxim, Beşiktaş'ta 5 maçta forma şansı buldu. 32 yaşındaki Rumen on numara bu karşılaşmalarda herhangi bir gol ya da asist üretemedi.
Beşiktaş'ta kurmaylar Alexandru Maxim'in bonservisini almak için Gaziantep FK ile temaslara başladı. Siyah-beyazlıların, Rumen oyuncunun bonservis bedelini sorduğu vurgulandı.
Gaziantep FK'nın Alexandru Maxim için istediği bonservis bedeli ortaya çıktı. Kırmızı-siyahlıların Alexandru Maxim için 2 milyon 500 bin euroluk bonservis bedeli talep ettiği kaydedildi. Öte yandan Alexandru Maxim'in Gaziantep FK'dan 250 bin euroluk alacağının olduğu aktarıldı.

Etiketler : Gaziantep FK Gaziantep Futbol Kulübü Alexandru Maxim Maxim Beşiktaş Şenol Güneş
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image