Arama

Eyüspor'un Yeni Teknik Direktörü Arda Turan Oldu!

1 yıl önce

TFF 1. Lig'de Eyüspor, alınan yenilgilerin ardından şampiyonluğun kaçmasıyla Zafer Turan ile yolları ayırdı. Takımın yeni teknik direktörü Arda Turan oldu.

Eyüspor'un Yeni Teknik Direktörü Arda Turan Oldu!
ad image
ad image

Spor Toto 1. Lig'de son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle şampiyonluğu Samsunspor'a kaptıran Eyüpspor, teknik direktör Zafer Turan ile yollarını ayırmıştı. İstanbul temsilcisinin yeni teknik direktörü belli oldu. Arda Turan'ın bugün resmi imzayı atacağı ve teknik direktörlük kariyerine başlayacağı öğrenildi.

Teknik direktörlüğe Arda Turan getirildi
Eyüpspor'un, Arda Turan ile anlaşma sağladığı kaydedildi. Futbolculuk döneminde Türkiye'nin en kariyerli isimleri arasında yer alan Arda Turan, TFF 1. Lig ekibinin başına geçti.

Ümit Milli Takım ile adı geçti
Eyüpspor ile anlaşma sağlayan Arda Turan için daha önce Ümit Milli Takım'ın başına geçeceği kaydedilmişti. Tolunay Kafkas ile yollarını ayıran TFF'nin, genç millilerin başına Arda Turan'ı geçireceği iddia edildi.

Aybaba: "6 maç için gelmem"
Tecrübeli hoca, "6 maç için gelmem" diyerek uzun bir kontrat istedi. Ajansspor'a konuşan Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, "Samet Aybaba ile imza aşamasında anlaşamadık. Kontrat süresinde problem oldu. Parada değil sürede problem oldu" dedi

İkincilik için savaşıyor
Son haftalardaki yenilgiler ile şampiyonluk şansını kaybeden Eyüpspor, Gençlerbirliği karşısında 2-0 mağlup olarak ikinciliği Çaykur Rizespor'a kaptırdı. Eyüp, ligin kalan haftalarında Rizespor'dan ikincilik koltuğunu tekrar alarak, gelecek sezon Süper Lig'de olmak için mücadele edecek.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image