Arama

Flaş.. Flaş.. TBMM Amiri Sermet Atay konuştu; "Gaziantep FK düşmeyecek"

6 ay önce

TBMM İdare Amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Gaziantep Futbol Kulübü’nün düşmeyeceğini söyleyerek yüreklere su serpti.

Flaş.. Flaş.. TBMM Amiri Sermet Atay konuştu; "Gaziantep FK düşmeyecek"
ad image
ad image

 

Ligde zor günler geçiren Gaziantep FK'nın bu şehir için önemli olduğunu belirten TBMM İdare Amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, herkese çağrıda bulunarak "Şehrin Gaziantep FK'ya sahip çıkması gerekiyor" diye konuştu. 

Atay, ''Takımımızın yanında olacak ve destekleyeceğiz, güveneceğiz. Yalnızca sahamızda oynanan maçları kazansak bile ligde kalmaya yetiyor. Düşeceğimize ben inanmıyorum'' dedi. 

3 galibiyet 3 beraberliğin takıma yeteceğine inandığını söyleyen MHP Milletvekili Sermet Atay, “Ortalama 3 galibiyet ve 2 beraberlik ile 42 puan barajını çok rahat bir şekilde geçiyoruz. Takımımızın yanında olacak ve destekleyeceğiz, güveneceğiz. Yalnızca sahamızda oynanan maçları kazansak bile ligde kalmaya yetiyor. Fikstüre göre son maçımız küme düşmesi kesin olan bir takım ile olacak. Son haftalarda düşen takımlar belli olur. Gaziantep FK’nın düşmeyeceğini düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

Sermet2-i65ffead886370.jpg

 

Etiketler : Gaziantep Futbol Kulübü Gaziantep FK MHP Sermet Atay TBMM Memik Yılmaz Süper Lig Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image