Arama

Flaş.. Flaş.. Sumudica ile İsmail Kartal yine karşılaşacak! Peki şimdi ne olacak?

7 ay önce

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Gaziantep Futbol Kulübü'nün rakibi Fenerbahçe olunca, akıllara ilk gelen Sumudica ve İsmail Kartal oldu.

Flaş.. Flaş.. Sumudica ile İsmail Kartal yine karşılaşacak! Peki şimdi ne olacak?
ad image
ad image

 

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Gaziantep Futbol Kulübü'nün rakibi Fenerbahçe olunca, akıllara ilk gelen Sumudica ve İsmail Kartal oldu. Tekspor.net sizler için yeniden gündeme getiriyor. Geçtiğimiz hafta oynanan lig maçından sonra her iki takımın teknik direktörü açıklamalarla karşı karşıya gelmişti. Şimdi gözler yine iki takıma ve iki takımın hocasına çevrildi. 

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantep FK, evinde Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından Gaziantep FK'da Teknik Direktör Marius Sumudica, İsmail Kartal'la ilgili  açıklamalarda bulunmuştu. 

Sumudica fener1-i65a6397b968df.jpg

ŞAMPİYONLAR LİGİNDEMİ KAZANDINIZ

Fenerbahçe'nin attığı gole sevinmesiyle ilgili konuşan Sumudica "Benim merak ettiğim şey, Fenerbahçe'nin golden sonraki sevinci, mutluluğu. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmış gibilerdi. Bu kadar paralar harcayan, böyle geniş yedek kulübesi olan takımın bize karşı golden sonraki sevinci bize güven veren bir şey." dedi.

"FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ KAZANMIŞ GİBİ SEVİNDİ"

Fenerbahçe'nin kendileri karşısında zorlandığını ve maç sonunda Avrupa kupası kazanmış kadar sevindiğini de ifade eden Rumen Teknik adam, "Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi kazanmış gibi sevindi. Bu onların bu maçtan korktuklarını gösteriyor. Çünkü sürekli farklı sonuçlarla galip geldikleri için Fenerbahçe’ye bugün acı çektirdik. Kolay kazanmadılar" diye konuştu. 

IMG_9566-i65a4def1b2410.jpg

“İSMAİL KARTAL FEDERASYONA YAZI GÖNDERSİN BÜTÜN MAÇLARI SAHALARINDA OYNASIN”

İsmail Kartal’ın zemin ile ilgili sözlerine sert tepki gösteren Rumen teknik adam, “İsmail hocanın futbol konuşması gerekiyor. Aynı zeminde biz de oynadık. İsmail Kartal isterse federasyona yazı göndersin bütün maçları onların sahasında oynayalım. Burada futbol konuşulması lazım. Sahamız böyle ama istiyorsa dilediği zeminde oynayabiliriz. Biz de Sivas’a gidip oynayacağız. Orada da zemin kötü olacak ve biz puan kaybedersek bu bizim için bahane mi olacak. Tüm teknik direktörlere saygı duyuyorum ama İsmail Kartal’ın bize ve zeminimize saygı duyması gerekiyor” şeklinde konuştu.

“GAZİANTEP’İN FENERBAHÇE’NİN PARASINA İHTİYACI YOK”

Fenerbahçe taraftarlarına tribünlerde fazla yer ayrılmasına da tepki gösteren Sumudica, “Gaziantep’in Fenerbahçe’nin parasına ihtiyacı yok” diyerek basın toplantısından ayrıldı.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Gaziantep Futbol Kulübü teknik direktörü Marius Sumudica ile Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal arasında yaşanan bu konuşmalar sonrasında tüm gözler şimdi kupa maçına çevrdildi. 6-7-8 Şubat tarihlerinde oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçı yine Gaziantep'te oynanacak. Her iki teknik direktör yine karşı karşıya gelecek. Kalyon Stadı'nın zeminini beğenmeyen Kartal, takımıyla yine bu sahada olacak. 

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image