Arama

Flaş.. Flaş.. Gaziantep FK’ya TFF’den sürpriz karar

5 ay önce

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'de sezon sonuna kadar kritik maçlarda yabanci Video Yardimc Hakem (VAR) görevlendirilecegini duyururken Gaziantep FK’nın başkent deplasmanında oynayacağı Ankaragücü maçında da yabancı hakem görev alacak..

Flaş.. Flaş.. Gaziantep FK’ya TFF’den sürpriz karar
ad image
ad image

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
Türkiye Futbol Federasyonu'nun UEFA ve Avrupa'nın 5 ülke federasyonu ile görüşmeleri sonucunda, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasından lig sonuna kadar haftanın kritik maçlarında yabancı Video Yardımcı Hakemi (VAR) görevlendirilecek.
TFF tarafından sadece Avrupa'nın üst düzey liglerinden olan; İtalya, İspanya, Almanya, Hollanda ve Portekiz futbol federasyonlarına yapılan Video Yardımcı Hakemi (VAR) talebi, ilgili ülke federasyonları tarafından kabul edildi.
Yabancı Video Yardımcı Hakeminin (VAR) görev yapacağı müsabakalarda iletişim dili Türkçe ve İngilizce olacak. Bu nedenle; Video Yardımcı Hakemin (VAR) yanında İngilizce iletişim kurabilen AVAR, AVAR 2 ve VAR Destekçisi (VAR Support) görev yapacak.
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında yabancı Video Yardımcı Hakemi (VAR) ataması yapılacak maçlar şu şekilde:
MKE Ankaragücü - Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş.
Vavacars Fatih Karagümrük - Fenerbahçe A.Ş.
Corendon Alanyaspor- Galatasaray A.Ş.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image