Arama

Flaş.. Flaş.. Gaziantep FK’da Sumudica uyarıldı

6 ay önce

Gaziantep Futbol Kulübü'nde önce görevine son verilen ve daha sonra devam kararı alınan Teknik Direktör Marius Sumudica, başkan Memik Yılmaz ve yönetim tarafından uyarıldı. Rumen hocanın takımı toparlaması ve kaynaşmayı sağlaması için uyarı yapıldı.

Flaş.. Flaş.. Gaziantep FK’da Sumudica uyarıldı
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü'nde teknik direktör düğümü çözüldü. Kulüp Başkanı Memik Yılmaz ve yönetim kurulu Pazartesi akşamı gece geç saatlere kadar görüş alış verişinde bulunurken Teknik Direktör Sumudica ise sert bir dille uyarıldı. Rumen teknik adamın görevine son verilmesi için karar alınırken yapılan görüşmeler sonrasında ise bu teknik direktör uyarılarak takımı toparlaması istendi.

Sumudica'nın "Benim kariyerim önemli. Başarılı olmak zorundayım. Bana bir şans daha verin. Ben bu takımı toparlayacağım" demesi üzerine yeniden toplanan yönetim Sumudica'dan, guruplaşmayı bitirmesi ve takımı ayağa kaldırması istendi. Bunun üzerine yola devam kararı alındı.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image