Arama

Engelsiz Şahinlerin Rakibi Fenerbahçe!

1 ay önce

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final mücadelesinde Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Basketbol Takımı, TSK Rehabilitasyon'u her iki maçta da geçerek adını yarı finale yazarken rakibi ise Fenerbahçe oldu.

Engelsiz Şahinlerin Rakibi Fenerbahçe!
ad image
ad image

İç sahada ve deplasmanda iki maçını da kazanarak TSK Rehabilitasyon'u devre dışı bırakan Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Basketbol Takımı, yarı finalde Şanlıurfa Belediyespor'u eleyen ve geçen sezonunda şampiyonu Fenerbahçe ile eşleşti. Bu sezon Avrupa'da ve ligde ortaya koyduğu performans ile gururumuz olmayı başaran kırmızı-siyahlı engelsiz şahinler şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Çeyrek final maçlarının ardından Galatsaray ile Beşiktaş eşleşirken gururumuz Gazişehir Gaziantep ise yarı finalde geçen sezonun şampiyonu Fenerbahçe ile yarı final mücadelesi verecek. Kırmızı-Siyahlılar yarı finalin ilk maçında 5 Nisan Cuma günü Fenerbahçe ile İstanbul'da karşı karşıya gelecek ve ikinci maç ise 21 Nisan Pazar günü Gaziantep'te oynanacak. 3 maçın 2'sini kazanan takım finale yükselecek ve kırmızı-siyahlılar zorlu rakibi Fenerbahçe karşısında maçlarını kazanıp finale çıkmaya çalışacaklar. İdari menejer Ramazan Taşkın ise yarı final mücadelesinde tüm Gaziantepli taraftarlardan destek istedi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image