Arama

Engelsiz Şahinler'den Ankara'da muhteşem sonuç: 47-74

1 ay önce

Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Basketbol takımı, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final ikinci maçında rakibi Ankara temsilcisi TSK Rehabilitasyon'u 47-74 yenerek adını yarı finale yazdırdı.

Engelsiz Şahinler'den Ankara'da muhteşem sonuç: 47-74
ad image
ad image

Ankara'da oynanan karşılaşmaya çok iyi başlayan kırmızı siyahlılar, baştan sona üstün götürdüğü maçta rahat kazandı. Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Basketbol takımı rakibini 47-74 yenerek bir üst tura yükseldi. Engelsiz Şahinler'in yarı finaldeki rakibi ise Fenerbahçe oldu. Yarı final ilk maçları 6 Nisan Cumartesi günü oynanacak. Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Basketbol takımı idari menajeri Ramazan Taşkın, çok iyi mücadele ettiklerini ve güzel bir galibiyete imza attıklarını söyledi. Taşkın, "Tüm oyuncularımızı ve teknik ekibi kutluyorum. İkinci maçımız daha rahat geçti ve galibiyeti farklı aldık. Şimdi yarı finalde Fenerbahçe maçımız olacak. O maçıda geçerek inşallah finale yükselmek istiyoruz" dedi. 

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image