Arama

Della Miles'a Gaziantep FK forması

3 saat önce

Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği Başkanı Mezine Sırakaya dünyanın en iyi soul rock müziği yorumcularından biri olarak gösterilen Della Miles'a Gaziantep FK forması hediye etti.

Della Miles'a Gaziantep FK forması
ad image
ad image

Tenisi çok sevdiğini ancak futbol takımlarını çok bilmediğini söyleyen Della Milles, Sırakaya'ya forma için teşekkür ederek Gaziantep'e en kısa sürede gelmek istediğini söyledi.

Başkan Sırakaya, "Whitney Houston ve Michael Jackson’ın vokalistliğini de yapan ve müthiş bir sese sahip olan ABD'li yıldız Della Milles'a Gaziantep FK formasını hediye etmek istedim. Sokak Hayvanları yararına verdiği konserin ardından bir araya geldik. Kendisi bizi kırmadı Narkoz Haber'e de çok özel röportaj verdi.

Röportajın sonunda kırmızı-siyah formayı taktim ederek Gaziantep FK'nın maçına davet ettim. İnşallah bir gün birlikte tribünlerde takımımızı izleme şansımız olur. Ben Della'ya çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Milles'a şans getirmesi için doğal taşlardan yapılan bir bileklik taktım. Çünkü çok özel ve güzel yürekli bir insan. Sıkı bir hayranı olarak, söylediği Türkçe şarkıları sık sık dinliyorum"  dedi.

ABD’nin Teksas eyaletine bağlı Houston kentinde 1971 yılında dünyaya gelen Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Della Miles, dünyaca ünlü şarkıcılar Whitney Houston ve Michael Jackson’ın vokalistliğini yaptı.

FATMA ŞAHİN İLE  TANIŞMAK VE BEYRAN'IN TADINA BAKMAK İSTİYORUM

2011 yılında ilk solo albümü “uncivilized” ile adını duyurdu. 2018 yılından itibaren Türkiye’de yaşamaya başlayan ve dünyanın en iyi sool rock müziği yorumcularından biri olarak gösterilen Della Miles, Gaziantep'e gelmek Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile tanışmak Beyran içmek istediğini söyledi.

Milles, "Gaziantep’e gitmediğim için çok fazla bilgim yok. Gaziantep’e gidersem her yemeği denemek isterim. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i isim olarak duydum ancak kendisi ile tanışma şansım olmadı. Umarım bir gün hem Fatma Şahin ile tanışırız hem de Gaziantep’in yemeklerinden tatma fırsatı bulurum. En kısa sürede Gaziantep’i ziyaret etmek istiyorum. Gaziantep’i ziyaret etmeyi dört gözle bekliyorum. Birlikte hemen yarın gidebiliriz" dedi.

Della Milles, Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği Başkanı Mezine Sırakaya ile birlikte güzel bir sohbetin ardından anı ölümsüzleştirerek Gaziantep FK forması ile fotoğraf çekindiler.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image