Arama

Cyril Mandouki İmzayı attı

1 ay önce

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Fransa Ligi takımlarından Paris FC forması giyen başarılı ön libero oyuncusu Cyril Mandouki ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Cyril Mandouki İmzayı attı
ad image
ad image

Yeni transfer Cyril Mandouki, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kara’nın da katıldığı imza töreninde resmi sözleşmeye imza attı.

Cyril Mandouki Gaziantep FK ile bir yıllık sözleşme imzaladı. 
IMG_7719-i6699690751c3b.jpg

 Cyril Mandouki kimdir?

21 Ağustos 1991 yılında Fransa’nın Paris kentinde dünyaya gelen Mandouki, futbola ülkesi takımlarından Sainte-Genevieve Sports takımında başladı başladı. 2013 yılında USL Dunkerque transfer olan Mandouki, 2016 yılında US Creteil-L takımına transfer oldu. Son olarak 2017 yılında Paris FC forması terleten Mandouki, güçlü yapısı ile beraber oyun kuruculuğu, top tekniği ve oyun zekasıyla adından söz ettirmeyi başardı. Son yedi sezonda takım kaptanı olarak mücadele edan Mandouki, kariyerinde 357 karşılaşmaya çıkarak 10 gol atıp 9 kez de asist yapma başarısı gösterdi. Tecrübeli futbolcu Martinik Milli Takımı’nda da 12 kez forma giydi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image