Arama

Celal Doğan Tesisleri için imara üçüncü kez red

1 hafta önce

Gaziantepspor'un tesisleri olan Celal Doğan Tesisleri'nin yeri için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan imar planı üçüncü kez iptal edildi.

Celal Doğan Tesisleri için imara üçüncü kez red
ad image
ad image

Gaziantepspor'un tesisleri olan Celal Doğan Tesisleri'nin yeri imara açılmasına rağmen üçüncü kez iptal edildi. Bilirkişi raporu sonrasında tesislerin yeri için hazırlanan imar planı yine iptal oldu. Buranın spor tesisi olarak kalması mahkeme tarafından kararlaştırılırken yeni imar planı bilirkişi raporu sonrasında iptal edildi. Mahkeme kararı açıklanırken Gaziantepspor'un tesisleri olan bu yerin yıkılmasına rağmen imara açılamaması dikkat çekiyor. Bu sezon Amatör kümede sahalara inecek olan Gaziantepspor'un himayesinde olan Celal Doğan Tesisleri'nin yerinin ne olacağı merak edilmeye başlandı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve Mahkeme tarafından üçüncü kez iptal edilen imar planının nasıl olacağı tartışma konusu oldu. 

Celal Doğan Tesisleri11-i66deda6ea5518.jpg

Celal Doğan Tesisleri13-i66deda91d7703.jpg

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image