Arama

Çeker'den destek çağrısı; "Başka Gaziantep yok"

1 ay önce

Gaziantep FK'yı iç sahada ve deplasmanda hiçbir zaman yalnız bırakmayan işadamı Bilal Çeker, Cumartesi günü oynanacak olan Fatih Karagümrük maçı öncesi destek istedi.

Çeker'den destek çağrısı; "Başka Gaziantep yok"
ad image
ad image

Gaziantep'in hayırsever ve sevilen işadamı, Gaziantepspor eski asbaşkanı Bilal Çeker, Gaziantep Futbol Kulübü'nü gerek iç sahada gerekse deplasmanda yalnız bırakmazken son iki maçta tüm şehirden destek istedi. Çeker, Adana Demirspor karşılaşmasını TBMM İdare Amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ile birlikte izlerken maçtan sonra ise taraftarlara ve tüm Gaziantep'e çağrıda bulundu. Çeker, "Başka Gaziantep yok. Süper Lig'de başka takımımız da yok. Onun için hafta sonu Karagümrük maçında tribünleri doldurmamız gerekiyor. Biz üzerimize düşeni yapalım, futbolcularımızda görevlerini yapacaktır. Gaziantep Futbol Kulübü'nün en kritik maçı olacak. Final maçını kazanmamız gerekiyor. Başkanının, yönetimin, teknik heyet ve futbolcuların yanında olalım. Tribünleri doldurarak desteğimize esirgemeyelim" dedi. 

Bilal-Sermet-i66430dd24835f.jpg

Bilal-Sermet3-i66430de445cf7.jpg

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image