Arama

Bu transfer konuşulur? Gaziantep FK bombayı patlattı

1 ay önce

Şu ana kadar yaptığı transferlerle pek ses getiremeyen Gaziantep Futbol Kulübü, son transferi Polonyalı Kozlowski ile dikkatleri üzerine çekti. Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz ve transfer komitesi bu transfer için büyük çaba sarfetti.

Bu transfer konuşulur? Gaziantep FK bombayı patlattı
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü, İngiltere Premier Lig takımlarından Brighton Albion forması giyen genç yıldız Kacper Kozlowski’yi 3 yıllığına kadrosuna kattı.Şu ana kadar Eren Erdoğan, Quentin Daubin, Kaleci Sokratis Dioudis ve Cyril Mandouki ile sözleşme imzalayan Gaziantep Futbol Kulübü son transferiyle gündem oldu. Polonyalı 20 yaşındaki  Kacper Kozlowski transferi için Başkan Memik Yılmaz ve transfer komitesi uzun uğraşlar sonrasında bu futbolcuya imza attırdı. 

Kozlowski imza1-i669a7fdd8a124.jpg

Kacper Kozlowski kimdir?

 

16 Ekim 2003 yılında Polonya’nın Koszalin kentinde dünyaya gelen genç yıldız Kozlowski, futbola ülkesi takımlarından AP Pogon takımında başladı. 2019 yılında Pogon Szczecin’e transfer olan Kozlowski, Avrupa futbolunun gelecek vaadeden oyuncuları arasında gösteriliyor. 2020 Avrupa Şampiyonası’nda Polonya Milli Takımı adına forma giyen ve turnuva tarihi boyunca forma giyen en genç futbolcu olma unvanını kazanan Kacper, daha sonra 11 Milyon € karşılığında İngiltere Premier Lig takımlarından Brighton Albion’un yolunu tuttu. Yüksek hızı, bire birdeki yetenekleri, oyun kuruculuğuyla öne çıkan genç yıldız geçtiğimiz sezon Hollanda Ligi ekiplerinden Vitesse’de forma giydi ve 33 maçta 8 gole direkt olarak katkı yaptı. Kariyerinde 156 karşılaşmaya çıkan Kozlowski, 24 gol atarken 28 kez de asist yapma başarısı gösterdi. Tecrübeli genç yıldız Polonya Milli Takımı’nda da 45 kez forma giydi. Kacper Kozlowski önümüzdeki 3 yıl boyunca Gaziantep FK'nın başarısı için ter dökecek.  

Kozlowski1-i669ad395a061f.jpg

 

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image