Arama

Bedrettin Ay Yazdı.. Yanlış iliklenen düğme

8 ay önce

Gaziantep FK-Adana Demirspor maçının perde arkasını Spor Yazarı Bedrettin Ay kaleme aldı.

Bedrettin Ay Yazdı.. Yanlış iliklenen düğme
ad image
ad image

Üst üste üç mağlubiyet sonrası Adanademirspor karşılaşması. Hayret Maxsim yok. Morais yok.

Oyun baştan sona konuk ekibin kontrolunda oynandı. Onlar topu koşturdu, kırmızı siyahlılar topa koştu. Plan her zaman ki gibi. Oyunu sahanda kabul et, rakibin pas hatalarını değerlendirip hızlı çık.

Düğme yanlış iliklense de Bu plan rakibin tuzağı çözmemesi sonucunda uzun süre tuttu. Üstelik ilk kornerde Arda’nın meşin yuvarlağı ağlara göndermesi ile de taçlandı. Rakibin baskılı anlarında da kaleci Nita devreye girdi.

Serkan Damla ikinci perdeye Akintola, Yusuf Baraz, ve Michut hamlesi ile başladı. Bu değişiklik özellikle Akintola’nın sürati ile “Cuk” oturdu. Şansta Sumudica’dan yana idi. Markoviç’in ortası filelerle buluşunca kaymaklı ekmek kadayıfı oldu ev sahibi için.

Ama konuk ekibin pes etmeye niyeti yoktu. Sağlı sollu, üç Yusuf’la saldırdı. Akintola; iki dakika içinde önce Emre’ye asist yaptı, sonra Nita’yı avladı.

Sezon başından beri beraberliğimiz yoktu, nur topu gibi bir beraberliğimiz oldu. Her şeye rağmen Öğün parlıyor, Mbakata’da forma benim dedi. Arda golle, Gradel çalımlarıyla, Mustafa çalışkanlığı ile dikkat çekti.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image