Arama

Bedrettin Ay Yazdı.. VAY BENİM KÖSE SAKALIM

6 ay önce


Bedrettin Ay Yazdı.. VAY BENİM KÖSE SAKALIM
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü Antalya’da. Sumudica aylar sonra dörtlü defans ve gerçekçi bir kadro sürdü çimene. Antalyaspor puan açısından rahat, üstelik evinde.

İlk çeyrekte dengeli bir oyun vardı. Adeta bir birlerini şöyle bir ölçüp tartılar. Ev sahibi kısa paslarla hücuma çıkarken, Gaziantep uzun pasları tercih etti. Ogün’ şutunda kaleci Leite, Buksa’nın  vuruşlarını ise Nita ve çizgiden Mbakata önledi.

Oyunun kontrolunu giderek ele geçiren Antalyaspor, sonraki dakikalarda rakip ceza sahasını daha aktif kullandı. Mustafa ve MBakata hücum aksiyonlarında çok az rol aldı. Takım olarak hücuma çıktıklarında ise bireysellik ön planda idi. Adeta herkes kendine oynuyor.

Ve ev sahibi ısrarla aradığı gole Laeson’un şık kafa vuruşu ile kavuştu.

Golle moral bulan ev sahibi ikinci perdeye de iyi başladı. Gaziantep’te takım oyunundan ziyade kişisel gayretle vardı. Nadir yapılan ataklarda kaleci Leite’nin Maxsim’e hareketi, Markoviç’in önceki faulü nedeniyle VAR’dan döndü. Ogün tüm açıkları yamamaya devam etti.

Ev sahibi skoru koruma telaşı ile oyunu kendi alanında kabul edince konuk ekip daha aktif gözüktü. Ama yine de rakibin pas hatalarını değerlendirip hızlı ataklar yaptılar ama tabelaya yansıyacak gibi değildi.

Son çeyreğe girerken Sumudica’dan üst üste hamleler geldi. Ne yazık ki girenler den katkı yapması beklenirken çıkanları mumla arattılar. Son anlarda konuk ekibin gayreti nafile çaba oldu. Ve bir üç puan daha buharlaşıp uçtu.

Bir zamanlar lig şampiyonluğu kovalayan, ülkemizi Avrupa da temsil eden kırmızı siyahlı takımımızdan, kümede kalmayı hedef belirleyen takıma kaldık. Vaayyy  benim köse sakalım..!

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image